Tips 3

Mediterraan gevoel in huis
De coeur de boeuf, olijfolie, basilicum, mozzarella is de ideale combinatie. Door de specifieke smaak en het weinige sap behoudt elk ingrediënt zijn eigen kenmerken.

Met aardappel
In de aardappelsalade, de stamppot, gebakken, uit de oven. De coeur de boeuf maakt het weer net iets anders.

Tosti
Smeer het brood dun in met pesto. Ham, kaas en schijven coeur de boeuf er op en dan in de tostipan. Varieer naar eigen inzicht.

Wat te doen met een erg rijpe coeur de boeuf?
Snijd de tomaat in kleine blokjes en doe ze bij je stamppot. Bv. Spinazie, ijsbergsla,
Veense snijbonen, etc.

Bak de tomaat in de koekenpan. Doe er eieren bij en kruiden naar eigen smaak. Lekker op brood.

Maak er soep of saus van. Doe de rijpe coeur de boeuf tomaten in een pan met een bodempje water. Langzaam aan de kook brengen voor de lekkerste smaak. Daarna doordraaien in de passe vite of pureren met de staafmixer. Dan naar eigen smaak afmaken. Je hoeft niet veel ingrediënten bij deze tomaat te doen, hij heeft al veel smaak van zichzelf. 

Tips / Tips 2 /Tips 3