Tips 2

Heerlijk om te vullen
Vul de tomaat met koude vis (rivierkreeftjes, gerookte zalm, garnaaltjes, paling, etc.) en doe er een dressing /saus naar eigen smaak op.
Vul de tomaat met rijst en zet hem in de oven. Doe in de rijst, waar je maar zin in hebt. Handig om eens alle restjes op te gebruiken.
Vul de tomaat met pesto en mozzarella en zet hem in de oven
Doe de tomaat nu eens niet in de salade, maar de salade in de tomaat. Zeer decoratief.

Roerbakken
Doe op het laatst blokjes coeur de boeuf in uw roerbakgerecht. Door zijn specifieke smaak blijf je tomaat proeven en blijven de andere smaken ook behouden.

Op de BBQ
Leg de coeur de boeuf in plakken op de barbecue. Ook lekker als je de tomaat op het vlees legt.

Lekker voor kinderen
Doe plakken coeur de boef op het brood en doe er dan een theelepeltje suiker over. 

Vlees uit de oven
Bereidt u vlees in de oven, probeer dit eens met enkele plakken coeur de boeuf. Leg de plakken boven op het vlees en leg er ook nog een aantal plakken kaas op.

Tips / Tips 2 / Tips 3